Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα (28/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League 1 ανακοίνωσε ο Άρης

Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο (28/11, 19:30) στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα του Πειραιά και θέλουν τη νίκη για να μείνουν μόνοι στην κορυφή.

Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Μαρτίνς για Ραφίνια ενόψει Άρη

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Μάλιστα αν δεν χάσει από τον Ολυμπιακό θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητό της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος, τα οκτώ παιχνίδια. Το έχει πετύχει ως τώρα τρεις φορές, τελευταία το 2007-08.

Super League: Κροάτης διαιτητής στο Άρης - Ολυμπιακός

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι έχει κερδίσει και τα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, κατά σειρά Βόλο, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Όλα με 1-0 και όλα από το πρώτο ημίχρονο.

Κρίστιαν Λόπεθ: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη και η αποστολή του:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το αυριανό παιχνίδι (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιαμπάνης, Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.