Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Μαρτίνς για Ραφίνια ενόψει Άρη

Ο Ραφίνια, που έπαιξε «σφίγγοντας τα δόντια» στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (28/11, 19.30).

Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Μαρτίνς για Ραφίνια ενόψει Άρη

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για δουλειά στην προπόνηση στον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη (25/11) έγινε το ματς με την Σίτι, το Σάββατο (28/11) ακολουθεί ο Άρης στο Χαριλάου και κατά συνέπεια σε αυτό το διήμερο που μεσολαβεί οι παίκτες θα κινηθούν πιο συντηρητικά.

Την Παρασκευή (27/11) θα αποφασίσει ο Μαρτίνς πώς θα διαχειριστεί τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος μπακ ταλαιπωρήθηκε με ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα, αλλά «έσφιξε τα δόντια» και έπαιξε τελικά στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, παρόλο που ο αστράγαλός του δεν είχε ξεπρηστεί εντελώς. Μάλιστα, χρειάστηκε να του χορηγηθεί και ένεση.

Ενόψει Άρη (28/11, 19.30) ο Μαρτίνς το σκέφτεται αν θα τον χρησιμοποιήσει. Βλέπετε, έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία το προηγούμενο πενθήμερο, υπερέβαλε εαυτόν και υπάρχει πιθανότητα να μην ξεκινήσει στο «Κλ. Βικελίδης».

Από τη στιγμή που ο Χοσέ Χολέμπας ξεκίνησε προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τον μυικό τραυματισμό του και ο Ρούμπεν Βινάγκρε είναι σε διαδικασία κανονικών προπονήσεων τις τελευταίες μέρες, ο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ντρέγκερ στο ματς με τον Άρη για το δεξί άκρο της άμυνας και αριστερά να περάσει τον Χολέμπας.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (27/11), με τον Ραφίνια για την ώρα να μην είναι καθόλου σίγουρος ότι θα ξεκινήσει. Αν δεν υπήρχε το ματς της Τρίτης (1/12) στην Μασσαλία, ίσως να μην γινόταν τώρα αυτή η κουβέντα. Από τη στιγμή, όμως, που ο Ραφίνια έχει ταλαιπωρηθεί με το διάστρεμμα ένα 25λεπτο με τον Παναθηναϊκό και 95 λεπτά αγώνα με την Σίτι, ίσως χρειαστεί να «φορτίσει τις μπαταρίες» του με τον Άρη και να «κοιτάξει» απευθείας το «Βελοντρόμ».