ΑΕΚ: Ακολούθησε και πάλι θεραπεία ο Λόπες

Θεραπεία ακολούθησε σήμερα ο Έλντερ Λόπες ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ζόρια

ΑΕΚ: Ακολούθησε και πάλι θεραπεία ο Λόπες

Σελίδα γυρίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά την απρόσμενη ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Ζόρια με 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΑΕΚ: Έχασε σημαντικό έδαφος αλλά έχει ελπίδες πρόκρισης (βαθμολογία)

Οι «κιτρινόμαυροι» έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ουκρανούς διατηρούν ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, ωστόσο θέλουν και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

ΑΕΚ - Ζόρια 0-3: Καρέρα: «Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ»

Πλέον η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες υποχρεώσεις της και στον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή (29/11, 19:30).

ΑΕΚ - Ζόρια 0-3: Οι Ουκρανοί «πάγωσαν» τις ελπίδες πρόκρισης της «Ένωσης»! (highlights)

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ζόρια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Έλντερ Λόπες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Τα highlights του ΑΕΚ - Ζόρια 0-3 (vid)

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 10:30. Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.