Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ με Παναιτωλικό

Οι προσπάθειες των παραγόντων του Παναθηναϊκού να βρουν γήπεδο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό δεν είχαν αποτέλεσμα και ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ με Παναιτωλικό

Στις αρχές της εβδομάδας υπήρχαν σκέψεις για να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό σε άλλο γήπεδο, με σκοπό να μην επιβαρυνθεί ο πρόσφατα αλλαγμένος αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» όλες αυτές τις ημέρες έψαχναν εναλλακτικές επιλογές, αλλά δεν φαίνεται να έχουν βρει λύση και όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα απευθύνθηκαν στον Πανιώνιο για να παίξουν στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, αλλά οι «κυανέρυθροι» αρνήθηκαν να το παραχωρήσουν.

Στη συνέχεια σκέφτηκαν εκείνο του Ατρομήτου, αλλά και πάλι πήραν αρνητική απάντηση, ενώ η Ριζούπολη, που αποτέλεσε την τρίτη τους εναλλακτική επιλογή δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Κι αυτό διότι το χορτάρι έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, μια και έχουν αγωνιστεί ο Απόλλων Σμύρνης, η εθνική ανδρών με την Σλοβενία και η ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Εξάλλου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται τη Δευτέρα τον Βόλο και οι παράγοντες της ομάδας δεν θέλουν να παίξουν σε… χωράφι.

Έτσι οι «πράσινοι» προσανατολίζονται στην απόφαση να παίξουν με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία θα είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Θυμίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί και η ΑΕΚ σήμερα στην αναμέτρηση με την Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου δεδομένα θα επιβαρυνθεί με δύο ματς μέσα σε 4 ημέρες, με τις δύο ομάδες να ελπίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα νέο πρόβλημα.