Στις 2/12 το ΑΕΛ-Άρης, στις 9/12 το Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Η Super League γνωστοποίησε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ΑΕΛ – Άρης (6η) και Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (8η) που είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Στις 2/12 το ΑΕΛ-Άρης, στις 9/12 το Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Η Super League ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα γίνουν τα παιχνίδια ΑΕΛ – Άρης για την 6η αγωνιστική και Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 8η αγωνιστική, τα οποία είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στις 2 Δεκεμβρίου (17.15) θα γίνει το ματς της Λάρισας, ενώ ο αγώνας της Τρίπολης θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου (17.15).

Επίσης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής το Παναιτωλικός – ΑΕΛ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (19:30) και όχι το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, όπως είχε οριστεί αρχικά. Τέλος, αλλαγή ημέρας έχει και το Βόλος - Παναιτωλικός για τη 12η αγωνιστική, καθώς αντί για Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, θα γίνει μία μέρα αργότερα στις 17.15.

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες και για αυτό το λόγο η διοργανώτρια αρχή προσπαθεί να βρει μία άκρη για να βάλει τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί σε ημερομηνίες που δεν θα πάνε για το 2021, αλλά να έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά ο α’ γύρος έως την Πρωτοχρονιά.

Φημολογείται ότι μπορεί να γίνουν αγώνες ακόμα και στις 27 Δεκεμβρίου, να μην ξεκουραστούν δηλαδή κάποιες ομάδες καθόλου για τα Χριστούγεννα.