Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, θεραπεία οι Σένκεφελντ και Σαβιέρ

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Φρανκ Βέλεθ ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Αντόνιο Σαβιέρ.

Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, θεραπεία οι Σένκεφελντ και Σαβιέρ

Έπειτα από την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού με 1-0 για την ένατη αγωνιστική της Super League 1 οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυρνούν σελίδα και πλέον σχεδιάζουν τα πλάνα τους για το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στη σημερινή προπόνηση ο Φρανκ Βέλεθ ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που έχει. Εκτός ομαδικού προγράμματος τέθηκαν οι Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Ούφε Μπεκ, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Γιοάν Μολό. Παράλληλα θεραπεία έκαναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Αντόνιο Σαβιέρ.

Ο Λάζλο Μπόλονι ευελπιστεί να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να εμφανίσει χωρίς προβλήματα την ομάδα του απέναντι σε εκείνη του Αγρινίου και να διεκδικήσει με αξιώσεις τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιστροφή στις προπονήσεις και στροφή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Οι Σένκεφελντ και Σαβιέρ έκαναν θεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης και Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μολό».