Βιεϊρίνια: «Νιώθω καλά, θα βρω τον εαυτό μου» (vid)

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μίλησε το PAOK TV ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα βρει τον εαυτό του. 

Βιεϊρίνια: «Νιώθω καλά, θα βρω τον εαυτό μου» (vid)

Στη δράση επέστρεψε και πάλι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ένατη αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Γι' αυτό το γκολ διαμαρτύρονται οι Ηπειρώτες (vids)

Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επάνοδο του τονίζοντας πως θα βρει ξανά τον εαυτό του.

Τσίκινης για γκολ του ΠΑΟΚ: «Επιθετικό φάουλ, αλλά δεν είναι οφσάιντ, όπως δεν ήταν και του Χασάν»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOK TV:

Για την επιστροφή του: «Νιώθω καλά. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα. Μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, τον ρυθμό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».

Μίνος: «Ο Γκαρσία έχει δώσει πνεύμα νικητή στον ΠΑΟΚ - Ανανεώνει το συμβόλαιό του η διοίκηση!»

Για το τι του έλειψε: «Όλα, μου έλειψε η καθημερινότητα. Οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το χορτάρι… Φυσικά, τα παιχνίδια. Είμαι πίσω, είμαι συγκεντρωμένος να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό που χρειάζεται».

Για το πόσο διαφορετική βρήκε την ομάδα: «Βρήκα καινούριους παίκτες, καινούριο προπονητή, καινούριο σύστημα, που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που ξέρω ως άνθρωπο πολύ καλά. Δεν λέω ότι δεν ήταν έτσι η ομάδα, μιλάω για το νέο ξεκίνησα. Να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και κάθε φάση για τη νίκη».

Για το χρόνο που χρειάζεται: «Σίγουρα, θέλω παιχνίδια, θέλω λεπτά συμμετοχής. Δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Την είχα σήμερα, προσπάθησα να κάνω ό,τι μου ζήτησαν. Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Φυσικά, χρειάζομαι χρόνο γιατί είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης σχεδόν πέντε μήνες. Σιγά σιγά θα βρω τον εαυτό μου».