Τσίκινης για γκολ του ΠΑΟΚ: «Επιθετικό φάουλ, αλλά δεν είναι οφσάιντ, όπως δεν ήταν και του Χασάν»

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε τη φάση που ο ΠΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο γκολ και πήρε τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τσίκινης για γκολ του ΠΑΟΚ: «Επιθετικό φάουλ, αλλά δεν είναι οφσάιντ, όπως δεν ήταν και του Χασάν»

Για το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ φωνάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου διαμαρτύρεται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά και για οφσάιντ στη συνέχεια της.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Γι' αυτό το γκολ διαμαρτύρονται οι Ηπειρώτες (vids)

Οι Θεσσαλονικείς με το γκολ του Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις κατάφεραν και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1. Θέση, πάντως για την τελευταία φάση της αναμέτρησης πήρε ο παλιός διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Τσίκινης τόνισε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ παρομοίασε το οφσάιντ με εκείνο του Χασάν στα Γιάννενα, το οποίο καταλογίστηκε και ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Ηρακλής Τσίκινης έγραψε: «Δύο οριακές φάσεις Για μένα κ οι δύο δεν είναι οφσάιντ. Έτσι γιατί φαίνεται πως το VAR λειτουργεί υποκειμενικά. Έρχομαι μετά από αυτά που γίνονται να εισηγηθώ την ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ VAR για να σωθεί το θέαμα η ομορφιά του ποδοσφαίρου!!

Στη Φάση του ΠΑΟΚ στο 2 γκολ ΥΠΆΡΧΕΙ επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε κ δεν το έπιασε το VAR».

Δείτε το γκολ με τις γραμμές του VAR

Και η ανάρτηση του Ηρακλή Τσίκινη

Δύο οριακές φάσεις Για μένα κ οι δύο δεν είναι οφσάιντ. Έτσι γιατί φαίνεται πως το VAR λειτουργεί υποκειμενικά. Έρχομαι...

Δημοσιεύτηκε από Iraklis Tsikinis στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020