Φορτούνης: «Μάς βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος - Στεναχωριέμαι όταν δεν παίζω» (vid)

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Παναθηναϊκό, Κώστας Φορτούνης, μίλησε για το γκολ που πέτυχε, για την Εθνική ομάδα, αλλά και για την κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του...

Φορτούνης: «Μάς βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος - Στεναχωριέμαι όταν δεν παίζω» (vid)

Μιλώντας αρχικά για το ντέρμπι, ο Φορτούνης σχολίασε: «Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Κυριαρχήσαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο μάς βγήκε η κούραση».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Εμβιλά, Σα

Ερωτηθείς για την Εθνική ομάδα, είπε: «Ναι, μου έδωσε ρυθμό η Εθνική. Ήθελα παιχνίδια και τα πήρα στην Εθνική ομάδα. Τώρα έπαιξα και με τον Ολυμπιακό. Είμαι καλά, βρίσκω ρυθμό και αυτό το έχω πει ξανά ότι θέλω να παίζω».

Τα highlights του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 (vid)

Και συνέχισε: «Περιμέναμε αυτή την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Βρήκαμε κάποιους κενούς χώρους, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Μετράει η νίκη όμως και αυτό κρατάμε.

Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μέσω… twitter (pic)

Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα και να κερδίζουμε. Όταν κερδίζει η ομάδα είναι όλοι καλοί. Και αυτός που βάζει το γκολ και αυτοί που βγάζουν τις πάσες. Θα το θυμάμαι αυτό το γκολ γιατί ήταν όμορφο. Δεν μένω σε αυτό το γκολ και προχωράω στα επόμενα.

Μαρτίνς: «Περάσαμε πολλά με τις εθνικές ομάδες, καλοί για 35 λεπτά» (vid)

Προσπαθώ να σουτάρω και με τα δύο πόδια. Βρήκα πολύ καλά τη μπάλα και ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα. Εγώ αυτό που έκανα πάντα το έκανα και τώρα. Μιλήσαμε με τον προπονητή στην Εθνική, τα βάλαμε κάτω. Μου ζήτησε κάποια πράγματα, πιστεύω τα έκανα μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό έπαιξα».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Δεν τον λύγισαν απουσίες και «πράσινοι»

Για τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του τόνισε: «Δεν με επηρεάζει η κουβέντα που γίνεται γύρω από εμένα. Το έχω πει ότι θέλω να παίζω. Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω και πεισμώνω περισσότερο να μπω στο γήπεδο και κάνω το καλύτερο. Πεισμώνω μέσα μου για να δείξω ότι αξίζω να παίζω».