Μαρτίνς: «Περάσαμε πολλά με τις εθνικές ομάδες, καλοί για 35 λεπτά» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έψαξε για δικαιολογίες για την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τόνισε πως η κούραση επηρέασε την ομάδα του.

 Μαρτίνς: «Περάσαμε πολλά με τις εθνικές ομάδες, καλοί για 35 λεπτά» (vid)

Αποδεκατισμένος αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έψαξε για δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παραδέχτηκε ότι η κούραση έπαιξε το ρόλο της.

Φορτούνης: «Μάς βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος - Στεναχωριέμαι όταν δεν παίζω» (vid)

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Μπόλονι: «Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα, υπήρχε φόβος στην αρχή»

Για τις δύο διαφορετικές εικόνες: πραγματικά είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και τι έχουμε περάσει όλη την εβδομάδα. Πολλές απουσίες και ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί στον κορονοϊό, όμως για εμάς μετράει το αποτέλεσμα.

Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μέσω… twitter (pic)

Για το τι ευθύνεται για την αλλαγή της εικόνας: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας. Ένας από αυτούς ήταν η κούραση. Υπήρχαν παίκτες που γύρισαν τελευταία στιγμή. Όπως ο Ντρέγκερ που επέστρεψε την Παρασκευή από την Τανζανία, όπως ο Σισέ που ήρθε καθυστερημένα από την Εθνική του, ο Φορτούνης και γενικά όλοι έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια με τις εθνικές τους και όλο αυτό φάνηκε.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 (vid)

Για τις πολλές απουσίες: Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είναι πολλές οι δυσκολίες, αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία. Κι άλλες ομάδες έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να συνεχίσουμε.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Εμβιλά, Σα

Για το αν είναι ευχαριστημένος: Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας για 35 λεπτά. Στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει η κούραση μας και η έλλειψη ρυθμού.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Δεν τον λύγισαν απουσίες και «πράσινοι»

Για τις 82 νίκες του με τον Ολυμπιακό: Είναι καλό, είναι νούμερα και στατιστικές όλα. Το σημαντικό είναι να νικάει ο Ολυμπιακός και να παίρνει τίτλους.