Super League, 9η αγωνιστική: Κλέβει την παράσταση το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League. Η Λαμία ψάχνει την πρώτη νίκη της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Super League, 9η αγωνιστική: Κλέβει την παράσταση το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι «αιωνίων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League. Με απουσίες - ελέω και Covid-19 - θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη στιγμή που προβλήματα υπάρχουν και στους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι που, ακόμη, αναζητούν την αγωνιστική ανάταση.

Άλλοι δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα. Η Λαμία θα αναζητήσει την πρώτη φετινή της νίκη καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι.

Μία ημέρα αργότερα, στη Ριζούπολη και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λάρισα (22/11, 15:00) κι ενώ ακολουθεί το ματς με τη Ζόρια για το Europa League. Ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, ΠΑΟΚ, περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (21/11, 19:30) προτού επικεντρωθεί στο ματς με την PSV στην Ολλανδία.

Κατά τα άλλα, ο συμπρωτοπόρος Άρης έχει επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό που θα έχει και πάλι τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του. Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει το βράδυ της Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό (23/11, 19:30), με τον εξαιρετικό Βόλο να κοντράρεται με τον ντεφορμέ αλλά πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ.

Για όλους τους αγώνες υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός


Κυριακή 22 Νοεμβρίου

15:00 «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ - Λάρισα
17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - Άρης
19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ