Ολυμπιακός: Αποστολή με προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Αποστολή με προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση

Με αρκετά προβλήματα ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το Σάββατο το βράδυ (21/11, 19:30) τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους "πράσινους" με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει "πληγωμένη" την άμυνα και την επίθεση του.

Συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χολέμπας, Αβραάμ, Μπρούνο και Βινάγκρε για τα μετόπισθεν. Για την επίθεση εκτός είναι οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για την ομάδα του Πειραιά, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δηλώσει ότι υπάρχει μεγάλο ρόστερ και ικανό να καλύψει το οποιοδήποτε κενό δημιουργείται.

Έτσι μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί οι: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί, Κάιπερς.