Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - ΑΕΛ, λόγω... χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Στη Ριζούπολη θα γίνει το παιχνίδι ΑΕΚ - ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αλλαγή ώρας στο ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - ΑΕΛ, λόγω... χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

To OAKA είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό παιχνίδι, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας και θα κλείσει για βελτιωτικά έργα.

Ως εκ τούτου, το προγραμματισμένο για την Κυριακή (22/11, 15:00) παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν αιτήματος των υπευθύνων του ΟΑΚΑ να μη γίνει αγώνας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ΑΕΚ ρωτήθηκε και έδωσε το ΟΚ για την αλλαγή της έδρας.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – Α.Ε.Λ.. στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» , την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 22/11/2020 στις 15:00).

Επίσης, ο αγώνας Ο.Φ.Η. – Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 10ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.11.2020 στις 17:00 (αντί για τις 17:15).