Τελειώνει του Προτό στη Λάτσιο

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του Βέλγου πορτιέρο.

Τελειώνει του Προτό στη Λάτσιο

Η αποχώρηση του Σίλβιο Προτό από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη πλέον. Στο λιμάνι δεν το κρύβουν πως θα ήθελαν να τη γυρίσουν την κατάσταση και να συνεχίσει ο Βέλγος τερματοφύλακας στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται, άλλωστε για τον μοναδικό ίσως παίκτη, ο οποίος στη καταστροφική χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε αντίληψη των όσων συνέβαιναν στην ομάδα. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, «δέθηκε» με τον κόσμο, αλλά η επόμενη μέρα δεν θα τον βρει στον Πειραιά.

Θα πρέπει να γίνουν ανατροπές προκειμένου να μη φύγει ο Σίλβιο Προτό από τον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη μετακίνηση του έμπειρου τερματοφύλακα στη Λάτσιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα στη Ρώμη θεωρούν κλεισμένη τη συμφωνία με τον παίκτη.

Αυτή τη στιγμή έχουν ξεκινήσει επαφές της Λάτσιο με τον Ολυμπιακό προκειμένου να τα βρουν και με τους Πειραιώτες. Μη ξεχνάμε πως ο Σίλβιο Προτό έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019 και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την ομάδα του Πειραιά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.