Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα.Τι είπε για τα παιχνίδια ΟΦΗ – Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ.

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

«Το VAR αποδείχτηκε ξανά πως κάνει δουλειά. Ανησυχώ όμως για την ανακοίνωση της ΚΕΔ για το τεχνικό πρόβλημα στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Σκεφτείτε να είχε γίνει σε κάποιο ντέρμπι», σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ΟΦΗ-Ολυμπιακός: «Το σύστημα δεν λειτούργησε»

Το σχόλιό του για τις αμφισβητούμενες φάσεις

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (Ευαγγέλου): «Σε μια επίθεση του Παναιτωλικού ο Κάργας ανατρέπει τον αντίπαλό του και σωστά δόθηκε κίτρινη, γιατί είναι σε μακρινή απόσταση από το τέρμα και υπήρχε κοντά άλλος αμυνόμενος. Δεν ήταν τελευταίος αμυνόμενος. Στο 72’ παίκτης του Παναιτωλικού πάει να διεκδικήσει την μπάλα, αντίπαλος τού πατά το πόδι και μετά δίνει κλωτσιά και τον πετά κάτω. Έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε, αλλά μετά υπάρχει πέναλτι».

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (Τσαγκαράκης): «Δεν υπήρχε καμία αμφισβητούμενη φάση. Στο 24’ ο Κουρμπέλης δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Σάλομον, σωστά δόθηκε η κίτρινη. Ο διαιτητής έχει δικαίωμα να πει στον παίκτη να βγει έξω αν θεωρεί πως υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή πρώτων βοηθειών».

Super League 1 - 8η αγωνιστική: Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Παπαδόπουλος): «Στο 28’ σε μια σέντρα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Γιάννου ανατρέπεται από τον Χολέμπας με τη φόρα που έχει. Δίνεται πέναλτι, αλλά το VAR επεμβαίνει και σωστά ακυρώνεται το πέναλτι γιατί υπήρχε οφσάιντ. Στο 76’ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Καμαρά γιατί ήταν εκτεθειμένος».

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (Παπαπέτρου): «Στο γκολ του Σφιντέρσκι δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί φεύγει πίσω από το κέντρο. Στο 22’ δόθηκε πέναλτι για την πτώση του Ζίφκοβιτς αλλά σωστός ακυρώθηκε γιατί υπήρχε οφσάιντ. Σωστά ακυρώθηκε και το γκολ του Ζίφκοβιτς.

Το πέναλτι που καταλογίστηκε για το πάτημα του Λισγάρα ορθώς καταλογίστηκε, γιατί υπήρχε παράβαση εντός περιοχής. Στο 96’ κακώς δόθηκε πέναλτι και δεν επενέβη το VAR να το διορθώσει, γιατί ο Μπρούσιτς τραβά το χέρι του. Ευτυχώς που αυτή η φάση δεν έκρινε το αποτέλεσμα».