Βόλος: Οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού! - Προς αναβολή ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε ότι εντοπίστηκαν άλλα οκτώ κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, φτάνοντας συνολικά τα δέκα! Αναβάλλεται το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλοί μπαίνουν σε καραντίνα.

Βόλος: Οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού! - Προς αναβολή ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης

Συναγερμός στον Βόλο, καθώς οκτώ μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της θεσσαλικής ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό!

Μετά τα δύο κρούσματα που ανακοίνωσαν οι Θεσσαλοί χθες (4/11), γνωστοποίησαν σήμερα (5/11) το βράδυ ότι από τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν βρέθηκαν άλλα οκτώ κρούσματα, τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ.

Τα δέκα συνολικά περιστατικά ατόμων προσβεβλημένων από τον νέο ιό στον Βόλο σημαίνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει, όπως είναι φυσικό και επόμενο, ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο (7/11) για την 8η αγωνιστική της Super League 1. Επιπλέον, το σύνολο της ομάδας τίθεται σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας αναφέρει τα παρακάτω:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορονοϊό διαγνώστηκαν θετικά επιπλέον οχτώ μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Super League για τα αποτελέσματα των τεστ».