Γκαρσία: «Νικήσαμε αλλά δεν είναι όλα τέλεια»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ρόστερ της ομάδας. 

Γκαρσία: «Νικήσαμε αλλά δεν είναι όλα τέλεια»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχαμε πολλές μέρες για να δουλέψουμε, αλλά έχουμε καλούς παίκτες και φυσικά χρειάζεται δουλειά, πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος».

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3: Ο Νινούα έλυσε τα δεσμά!

Για τα σημεία που εντόπισε ότι χρήζουν βελτίωσης: «Είναι πολλά σίγουρα πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, είναι ότι είχαμε και ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε πολλά παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Χρειάζεται πολύ δουλειά και λίγο χρόνο».

Για το τι του άρεσε: «Θέλει δουλειά αλλάξαμε λίγο το σύστημα αλλά οι παίκτες μας είναι έξυπνοι και καταλαβαίνουν γρήγορα. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε όλοι στον ίδιο δρόμο και τα παιδιά με βοήθησαν πολύ».

Για το αν αυτή η νίκη τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια: «Σίγουρα όταν κερδίζεις δουλεύεις πιο ήρεμος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα τέλεια. Η νίκη πρέπει να μας δίνει κίνητρο να δουλεύουμε περισσότερο».

Για τους στόχους που έχει θέσει: «Δεν μου αρέσει να λέω πολλά, εγώ θέλω να πάω παιχνίδι με παιχνίδι, θέλω να βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο το τι μπορούμε να κάνουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας