Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-3: Ο Νινούα έλυσε τα δεσμά! (highlights)

Με γκολ του Γεωργιανού Νινούα στο 88’ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα και να επικρατήσει με το τελικό 1-3 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-3: Ο Νινούα έλυσε τα δεσμά! (highlights)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να… αποδράσει με «διπλό» από το Αγρίνιο κερδίζοντας 3-1 τον Παναιτωλικό μετά από πολύ άγχος και… καρδιοχτύπια.

Κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι είχαν… στριμώξει τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Νινούα με την εκτέλεση φάουλ στο 88’ κατάφερε να… λύσει τα δεσμά για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά, πίεσε την άμυνα του Παναιτωλικού από πολύ ψηλά και ανάγκασε τους αντιπάλους του κάνουν αρκετά λάθη.

Ετσι είχε στην κατοχή του τη μπάλα και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κνετ, ο οποίος χρειάστηκε να παρέμβει σωτήρια σε δύο από αυτές.

Ο Σφιντέρσκι ωστόσο ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τους Θεσσαλονικείς στο 18’ με την κεφαλιά του, ενώ στη συνέχεια οι Αγρινιώτες προσπάθησαν με τον Λιάβα και τον Αριγίμπι να αντιδράσουν.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Ο Σφιντέρσκι κάνει το 0-1 (vid)

Οι κινήσεις τους όμως ήταν σπασμωδικές και δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ζίβκοβιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ με τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε δραματικά καθώς οι γηπεδούχοι έχοντας πιο καθαρό μυαλό και σαφές πλάνο με τον Αριγίμπι να συγκλίνει περισσότερο προς την περιοχή ισοφάρισαν στο 54΄με τον Αμερικανό, που έκανε άνω- κάτω την άμυνα του «Δικεφάλου».

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Ισοφάριση (1-1) με πέναλτι του Αριγίμπι (vid)

Ο Παναιτωλικός έβγαινε στις αντεπιθέσεις πιο εύκολα μια και ο ΠΑΟΚ είχε εγκατασταθεί έξω από την περιοχή του Κνετ, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καν ευκαιρία!

Ο Αυστριακός όμως δεν ενήργησε σωστά στο απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Νινούα στο 88’ και είδε τη μπάλα στο αριστερό του «παραθυράκι» με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη πολύ δύσκολα με 1-3, μια και ο Τσόλακ ευστόχησε σε πέναλτι στο 95’, όταν πλέον όλα είχαν κριθεί.


Μικρογραφία


Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-3

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: Αριγίμπι (54’)- Σφιντέρσκι (18’), Νινούα (88’), Τσόλακ (94’)

Κίτρινες: Γιάκολις (8’), Ντίας (28’) Kαρασαλίδης (94’) – Γιαννούλης (25’), Α. Ζίβκοβιτς (30’), Σβαμπ (39’), Βαγκέ (75’), Εσίτι (84’), Νινούα (89’)

Κόκκινη:

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουτσιάνο): Κνετ- Λιάβας, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος- Μεντόσα (79’ Άλβαρες), Ντάλσιο- Γιάκολις (79’ Αζάντι), Αριγίμπι, Ντίας (70’ Τσιγγάρας) - Βέργος ( 63’ Ντουάρτε)

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς-Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βαγκέ (82’ Ροντρίγκο )- Σβαμπ (66’ Εσίτι), Ελ Καντουρί (82’ Νινούα )- Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (61’ Μπίσεσβαρ), Μουργκ- Σβιντέρσκι (66’ Τσόλακ)

Δείτε τα highlights του αγώνα