Μποροβήλος: «Αφύσικες συνθήκες λόγω κορονοϊού»

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας και κατά πόσο αυτή επηρεάζει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μποροβήλος: «Αφύσικες συνθήκες λόγω κορονοϊού»

Ο Γιώργος Μποροβήλος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις νέες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο ο κορονοϊός, αλλά και για το γεγονός ότι τα ματς γίνονται χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αρκαδίας αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Άρη.

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να ζητήσει αναβολή σε συνεννόηση με τον Αστέρα:

«Εφόσον ο Άρης έφτανε σε ένα υψηλό νούμερο η λίγκα θα εξέταζε την πιθανότητα της αναβολής. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά στόχος όλων μας είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Θα φτάσουμε να έχουν ομάδα 6 και 7 παιχνίδια πίσω. Θα επικρατήσει ένα αλαλούμ που θα οδηγήσει στο λουκέτο. Στόχος είναι να υπάρχουν μέτρα αλλά να οδηγούν κατά κύριο λόγο στο να διεξάγονται τα παιχνίδια».

Για τα χρήματα που αναμένεται να πάρουν οι ομάδες της Super League από τις στοιχηματικές εταιρίες:

«Είναι δυνατόν μια στοιχηματική εταιρία να βγάζει χρήματα στην πλάτη των σωματείων; Δεν γίνεται να μην υπάρχει όφελος από τις ομάδες. Οι ομάδες τώρα δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ. Δεν μπορούν να την πληρώνουν οι ομάδες. Να μην μας χρησιμοποιούν και να μην μας δίνουν. Η ομάδα χρησιμοποιείται, ο φίλαθλος παίζει την ομάδα, οι στοιχηματικές κερδίζουν και εμείς δεν παίρνουμε τίποτα».

Για το αν είναι οριστική αυτή η συμφωνία:

«Αυτές είναι οι πληροφορίες. Αλλά μέχρι να τις δούμε γραμμένες και να μιλάμε για γεγονός υπάρχει δρόμος. Είναι ξεκάθαρα θέμα κυβέρνησης αυτήν την στιγμή».

Για το παιχνίδι:

«Τα παιχνίδια πλέον είναι απρόβλεπτα. Δεν είναι τα πράγματα όπως παλιά. Θα ήταν το ίδιο ένα παιχνίδι Άρης-Αστέρας με 20.000 κόσμο και το ίδιο ένα Άρης-Αστέρας κεκλεισμένων των θυρών; Πλέον μιλάμε για «αφύσικες» συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα».

Για τον Καρυπίδη:

«Πιστεύω ότι αντέχει ο Θόδωρος, είναι μαχητής»