Απόλλων Σμύρνης: Δύο ακόμα κρούσματα σε παίκτες - Προς αναβολή ο αγώνας με τη Λαμία

Ακόμα δύο παίκτες του Απόλλωνα βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό. Προς αναβολή το ματς με την Λαμία

Απόλλων Σμύρνης: Δύο ακόμα κρούσματα σε παίκτες - Προς αναβολή ο αγώνας με τη Λαμία

Στον αέρα βρίσκεται πλέον το αυριανό (25/10) ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με την Λαμία. Ο λόγος είναι πως στην αποστολή του Απόλλωνα βρέθηκαν ακόμα δύο παίκτες θετικοί σε κορονοϊό, ενώ ορισμένοι ακόμα ποδοσφαιριστές εμφανίζουν συμπτώματα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα.

Ακόμα και με τους δύο παίκτες που ανιχνεύθηκαν ωστόσο, η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη μπει στην «κόκκινη ζώνη», δεδομένου πως νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής θετικός, καθώς και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Δεδομένου πως η ΓΓΑ στο νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο αναφέρει πως με τρία κρούσματα σε μία ομάδα ο αγώνας αναβάλλεται, προφανώς αυτή θα είναι και η τύχη της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της Κυριακής από την διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με την ΓΓΑ.

ΠΑΕ Απόλλων: Τέσσερα κρούσματα πλέον…

Ανακοίνωση εξέδωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, στην οποία αναφέρεται στο πρόβλημα που προέκυψε με τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της. Αναλυτικά το κείμενο: «Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος».