Βιεϊρίνια: Ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό (pic)

O Αντελίνιο Βιεϊρίνια περίμενε αρκετό καιρό μέχρι να ξαναπαίξει και όπως φαίνεται θα κάνει υπομονή ακόμα 15 ημέρες καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Βιεϊρίνια: Ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό (pic)

Από τον λογαριασμό που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, τονίζοντας πως θα κάνει υπομονή 15 ημέρες ακόμα μέχρι να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος σημείωσε πως είναι ευγνώμων που θα συνεχίσει να «στο σπίτι» του. Ο Βιεϊρίνια στο μήνυμά του τόνισε ότι τα τεστ της συζύγου, της κόρης του, αλλά και όσον ήρθαν σε επαφή μαζί του βγήκαν αρνητικά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για προστασία από τον ιό.

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ:

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί... stay safe».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου. Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα. Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! ? Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι...stay safe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας