ΠΑΟΚ: Η Βάσκο ντα Γκάμα θέλει τον Μάτος, ο οποίος ζήτησε να φύγει

Ο Λέο Μάτος, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, βρίσκεται στο στόχαστρο της Βάσκο ντα Γκάμα, που έχει προπονητή τον Σα Πίντο.

ΠΑΟΚ: Η Βάσκο ντα Γκάμα θέλει τον Μάτος, ο οποίος ζήτησε να φύγει

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο «ESPN», η Βάσκο Ντα Γκάμα, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λέο Μάτος από τον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει στη Βραζιλία και ο δεξιός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι στα πλάνα της Βάσκο που έχει προπονητή εδώ και λίγο καιρό τον Πορτογάλο Σα Πίντο!

O ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη του εξέφρασε και προσωπικά την επιθυμία ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να είναι εκείνος που θα λάβει την τελική απόφαση.

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται η Βάσκο κοιτάζει την περίπτωση του Μάτος για το δεξί άκρο της άμυνας της και του Γκουστάβο Τόρες της Ατλέτικο Νασιονάλ, για την επίθεσή της.

«Η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή στη Βραζιλία. Είμαστε σε συζητήσεις. Όταν συμβεί κάτι θα το επιβεβαιώσουμε επίσημα» δήλωσε για το θέμα του Τόρες, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Νασιονάλ, Χουάν Νταβίντ Πέρεζ Ορτίζ, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η Βάσκο, θέλει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον δεξιό ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως «ο Λέο Μάτος θα μπορούσε να έρθει με μεγαλύτερο συμβόλαιο».