Εμμανουηλίδης: «Πολύ απλός προπονητής ο Μπόλονι»

Για την παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στις προπονήσεις, τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. 

Εμμανουηλίδης: «Πολύ απλός προπονητής ο Μπόλονι»

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο Λάζλο Μπόλονι αλλά και στη φιλοσοφία του!

Παράλληλα σημειώνει πως ο κόσμος σωστά έχει παράπονο και θα πρέπει οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Μας έχει δείξει ότι είναι πολύ έμπειρος προπονητής. Είναι ήρεμος, ούτε φωνές. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή μέσα σε τρεις προπονήσεις να περάσει τη φιλοσοφία του. Γι’ αυτό και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον βοηθήσουμε να μπει στο κλίμα. Είναι απλός, δεν ζητάει κάτι περίπλοκο. Ζητά απλά πράγματα που θα μας βοηθήσουν και περισσότερο πάθος. Σίγουρα είναι κάτι που μας λείπει μέχρι τώρα".

Για την έλλειψη αυτοπεποίθησης: «Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν μπορεί να είναι τέλειο γιατί δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσπαθούμε να κρατάμε το κεφάλι ψηλά και να μην πέφτουμε γιατί δεν γίνεται να τα παρατάς. Δεν θα βγάλει πουθενά. Προσπαθούμε να κάνουμε… επανεκκίνηση».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Σίγουρα έχουν τα παράπονα τους. Ξεκίνησε η σεζόν και περίμεναν να δουν άλλα πράγματα από την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να απολογηθούμε κάπως. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Λογικό είναι να έχουν τα παράπονα τους. Το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε restart».

Για το αν είναι… must win το παιχνίδι με τον Βόλο: «Δεν έχουμε νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα και έτσι όπως είναι η κατάσταση όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Δεν υπάρχει rotation, όλα είναι must win».

Για τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι τελείως αλλαγμένη ομάδα. Νέος προπονητής και καλοί παίκτες. Είναι πολύ καλοί επιθετικά, αλλά έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες τους, τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε γιατί είναι μία ομάδα που αφήνει πολλούς χώρους. Το μόνο που μας μένει είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι. Είμαστε ανώτεροι αν δείξουμε το 100%».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Ήταν μία ατυχία, αλλά είναι στο… παιχνίδι. Όπως είπε ο κόουτς υπάρχουν εμπόδια τα οποία πρέπει να προσπεράσουμε, γιατί και πέρυσι ξεκίνησα με κοιλιακούς προσαγωγούς στον Πανιώνιο και εξελίχθηκε πολύ καλά η σεζόν για εμένα. Προσπαθώ να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα».