Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0: Γιατί ο Λοβέρα δεν πάσαρε στον Ραντζέλοβιτς στο τρίτο γκολ

Ο Μάξι Λοβέρα στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ βρέθηκε “φάτσα” με τον Γιαννιώτη και έχοντας δίπλα του τον Ραντζέλοβιτς για να διευκολύνει τη ζωή όλων, προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του και λίγο έλειψε να τα κάνει... μούσκεμα. Για ποιο λόγο δεν πάσαρε στον Σέρβο;

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0: Γιατί ο Λοβέρα δεν πάσαρε στον Ραντζέλοβιτς στο τρίτο γκολ

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε ο Μάξι Λοβέρα στη φάση του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο. Ένα γκολ που έφερε στο τέλος φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε για την τελική απόφαση του Αργεντινού. Ενώ βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και έχοντας δίπλα του τον Ραντζέλοβιτς, στον οποίο θα μπορούσε να δώσει την μπάλα και να την σπρώξει στην κενή εστία, προτίμησε να τα κάνει όλα μόνος του, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να περάσει τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, να χάσει το κοντρόλ και εν συνεχεία να σώσει την... παρτίδα ο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Τα highlights από την 4άρα με Ελ Αραμπί και Χασάν (vid)

Για ποιο λόγο ο Λοβέρα δεν έδωσε στον Ραντζέλοβιτς; Ο ίδιος δεν είπε πολλά πράγματα στα αποδυτήρια, αλλά έδωσε μία εντύπωση ότι του είχε δημιουργηθεί η εξής αίσθηση: Έτσι όπως έτρεχε μαζί του ο Ραντζέλοβιτς, πίστευε ότι αν του έδινε την μπάλα θα έβγαινε οφσάιντ, γιατί με την άκρη του ματιού του σαν να τον έβλεπε ελάχιστα μπροστά.

Από την άλλη βεβαίως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Γιαννιώτης τον “νίκησε” εύκολα τον Λοβέρα, πηγαίνοντάς τον αρκετά προς το πλάι. Το ότι κατέληξε στα δίχτυα η φάση με τον Ελ Αραμπί, σίγουρα ήταν μία εξέλιξη που δεν την είχε στο... πλάνο του ο Αργεντινός όταν πήγαινε ολοταχώς προς την περιστεριώτικη περιοχή. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να την “τελειώσει” μόνος του τη φάση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς θα έχει να πει πολλά στον Λοβέρα. Ναι μεν αντιλαμβάνεται την “κάψα” του να σκοράρει μετά από τόσο καιρό που ξαναπήρε παιχνίδι στα πόδια του για να πάρει ψυχολογικά τα “πάνω” του, αλλά όφειλε να είναι πιο απλός στο παιχνίδι του και να έδινε έγκαιρα την μπάλα στον Ραντζέλοβιτς, ώστε να μην υπήρχε έστω και ο παραμικρός κίνδυνος να έβγαινε οφσάιντ ο Σέρβος.