Η ενδεκάδα με τους δανεικούς του Ολυμπιακού (pic)

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν δοθεί δανεικοί είτε σε ελληνικούς συλλόγους, είτε στο εξωτερικό. Δημιουργήσαμε την ενδεκάδα με παίκτες που έχουν φύγει από τον Ρέντη.

Η ενδεκάδα με τους δανεικούς του Ολυμπιακού (pic)

Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα μεγάλο ρόστερ για την τρέχουσα σεζόν. Ήταν κάτι που το είχε πει ο Πέδρο Μαρτίνς, διότι αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για μία περίεργη και δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα και μάλιστα με Ευρώπη κάθε εβδομάδα. Θα χρειαστεί αρκετούς παίκτες για να βγάλει αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.

Εκτός, όμως, από αυτούς που έμειναν στον Ρέντη είναι αρκετοί και εκείνοι που έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού. Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που δεν βρήκαν θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών, αλλά αποτελούν επένδυση για τον σύλλογο. Η πλειοψηφία αυτών δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού με βασικό ζητούμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν τη νέα σεζόν για να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δημιουργήσαμε μία ενδεκάδα με τους δανεικούς που έχει η ομάδα του Πειραιά. Σε διάταξη 4-2-3-1 φτιάξαμε την ενδεκάδα που αποτελείται μόνο από παίκτες που ανήκουν στους πρωταθλητές, αλλά έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Μία ενδεκάδα που στέκεται σε επίπεδο Super League.

Στο τέρμα βάλαμε τον Κρίστινσον με το σκεπτικό πως αυτή τη στιγμή έχει μείνει πίσω από τον Τζολάκη, αλλά από αυτή την ενδεκάδα είναι ο μοναδικός που προπονείται στον Ρέντη. Στο δεξί άκρο της άμυνας παίρνει θέση ο Γιάννης Μασούρας που έχει δοθεί στην πολωνική Γκόρνικ και αριστερά ο Φοντέ Καμαρά που είναι στα Χανιά. Στόπερ ο Μεριά που πήγε στη Ρίζεσπορ με τον Μάρκοβιτς που επέστρεψε στην Παρτιζάν.

Στα χαφ ο Ξενιτίδης που είναι δανεικός στην Ζενές Ες με τον Καφού που πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Τσούμιτς που πήγε στη Σπόρτινγκ Χιχόν και αριστερά ο Σολδάνο που παρέμεινε στη Μπόκα Τζούνιορς. Σε ρόλο "δεκαριού" ο Κωστή που δόθηκε στην ΑΕΛ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι που επίσης είναι στους "βυσσινί". Εκτός ενδεκάδας έχει μείνει ο Νικολιάς που έχει δοθεί στην ΑΕΛ, ο Βοΐλης που είναι στη Ζενές Ες και ο Νίκολιτς που έχει πάει στα Χανιά.

Δείτε την ενδεκάδα των δανεικών σε διάταξη 4-2-3-1…