Διεθνείς Ολυμπιακού: Τελευταίος θα γυρίσει ο Σεμέδο στον Ρέντη

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα γυρίσει στον Ρέντη προπαραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και θα προλάβει να κάνει το πολύ μία προπόνηση ενόψει των Περιστεριωτών.

Διεθνείς Ολυμπιακού: Τελευταίος θα γυρίσει ο Σεμέδο στον Ρέντη

Είναι μεγάλο “αγκάθι” για τους προπονητές των συλλόγων η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων. Από τη μία δεν έχουν “υλικά” για να δουλέψουν στις προπονήσεις εξαιτίας της απουσίας των διεθνών και από την άλλη, έχουν την ανησυχία τους μη τυχόν και επιστρέψει κάποιος τραυματίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, ώστε να επιστρέψουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού απολύτως υγιείς. Απ’ όλους όσους έχουν εξαφανιστεί, εκείνος που θα επιστρέψει τελευταίος και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς παίζει με την Σουηδία μία μέρα νωρίτερα για το Nations League και η άφιξή του στην Ελλάδα θα είναι προπαραμονή του ματς με τον Ατρόμητο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πολύ-πολύ να κάνει μία προπόνηση για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Οι υπόλοιποι είτε θα επιστρέψουν από την Τετάρτη (14/10), είτε το πολύ-πολύ το πρωί της Πέμπτης (15/10).

Το πιο επίπονο ταξίδι θα το έχουν οι Σισέ, Μπα και Ελ Αραμπί που θα επιστρέψουν από την Αφρική, ενώ το θετικό για τον Καμαρά και τον Ντρέγκερ είναι ότι δίνουν τα δεύτερα φιλικά με Γουινέα και Τυνησία αντίστοιχα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Αναλυτικά τα ματς των διεθνών:

Καμαρά (Γουινέα): Φιλικά με Πράσινο Ακρωτήρι το Σάββατο (10/10) στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας και με την Ζάμπια την Τρίτη (13/10) στην ίδια πόλη.

Σεμέδο (Πορτογαλία): Φιλικό χθες με την Ισπανία, εκτός έδρας με Γαλλία την Κυριακή (11/10) για το Nations League, εντός έδρας με την Σουηδία την Τετάρτη (14/10) επίσης για το Nations League.

Σισέ - Μπα (Σενεγάλη): Φιλικό εκτός έδρας με Μαρόκο στο Ραμπάτ την Παρασκευή (9/10) και νέο φιλικό με Μαυριτανία την Τρίτη (13/10) στην πόλη Τιές της Σενεγάλης.

Ελ Αραμπί (Μαρόκο): Φιλικό εντός έδρας με Σενεγάλη την Παρασκευή (9/10) στο Ραμπάτ και νέο φιλικό εντός έδρας (πάλι στο Ραμπάτ) με το Κονγκό την Τρίτη (13/10).

Ντρέγκερ (Τυνησία): Φιλικό εντός έδρας (Τύνιδα) με το Σουδάν την Παρασκευή (9/10) και νέο φιλικό με την Νιγηρία την Τρίτη (13/10) επί αυστριακού εδάφους.

Βινάγκρε (Πορτογαλία Κ21): Εντός έδρας με την Νορβηγία την Παρασκευή (9/10) και εκτός έδρας με το Γιβραλτάρ την Τρίτη (13/10) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Φορτούνης, Μπουχαλάκης (Ελλάδα): Φιλικό χθες με Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ και δύο εντός έδρας ματς για το Nations League με Μολδαβία την Κυριακή (11/10) και Κόσοβο την Τετάρτη (14/10) στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον δεν έχουν ταξίδι όπως ο Σεμέδο που θα έρθει τελευταίος.

Βρουσάι, Τζολάκης (Ελλάδα Κ21): Την Πέμπτη (8/10) εκτός έδρας με την Λιθουανία και την Τρίτη (13/10) με την Κροατία στο Παμπελοποννησιακό για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Κρίστινσον (Ισλανδία): Τρία εντός έδρας ματς. Την Πέμπτη (8/10) με Ρουμανία για τα πλέι οφ του Euro, την Κυριακή (11/10) με την Δανία και την Τετάρτη (14/10) με το Βέλγιο για το Nations League. Μαζί με τον Σεμέδο θα γυρίσει τελευταίος, αλλά ούτως ή άλλως ο Κρίστινσον δεν είναι στα βασικά πλάνα.