Παίκτης του Άρη ο Σιαμπάνης (pic)

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπάνης μετέβη στη Θεσσαλονίκη και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Παίκτης του Άρη ο Σιαμπάνης (pic)

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη με τον 21χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

O νεαρός μετέβη στη Θεσσαλονίκη σήμερα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του με τη διοίκηση των «κιτρίνων», που προχώρησαν στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη.
Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1999), που ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Μάριος Σιαμπάνης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου και θα δώσω τα πάντα.

Ξέρω τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ και να βάλω από τη μεριά μου ένα λιθαράκι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΑΡΗ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας