Βινάγκρε: «Ανυπομονώ για το Champions League»

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ανυπόμονος να παίξει στο Champions League.

Βινάγκρε: «Ανυπομονώ για το Champions League»

Στο πρόσωπο του Ρούμπεν Βινάγκρε ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Ο Πορτογάλος μπακ ήρθε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Βινάγκρε

Ο 21χρονος μπακ θα αποκτηθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδας με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Βινάγκρε έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς έως το καλοκαίρι του 2024 και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Βινάγκρε την περσινή σεζόν έκανε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" ο ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως ανυπομονεί να παίξει στο Champions League. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Champions League. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση μου να συμφωνήσω στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Ρούμπεν Βινάγκρε.