«Ναι μεν, αλλά...» με Ολυμπιακό και Ράντονιτς

Στην Ελλάδα ο ατζέντης Νεμάνια Ράντονιτς για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος είναι στη ερυθρόλευκη λίστα για τους εξτρέμ, αλλά προέχουν άλλοι...

«Ναι μεν, αλλά...» με Ολυμπιακό και Ράντονιτς

Από Τετάρτη (30/9) μπαίνουμε στην τελική ευθεία στο θέμα του εξτρέμ. Από τη στιγμή που η υπόθεση του αριστερού μπακ οδεύει προς αίσιο φινάλε (σ.σ. θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να μην ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Ματέους Ρέις), ο Ολυμπιακός θα “γκαζώσει” για την ενίσχυση στα “φτερά” της επίθεσης, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Μαρσέιγ για Ράντονιτς: «Έχει συμβόλαιο και είναι στα πλάνα μας»

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι του Νεμάνια Ράντονιτς. Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ φεύγει από τη Μαρσέιγ (σ.σ. δεν είναι στα βασικά πλάνα του Βίλας Μπόας) και οι Μασσαλοί με τον τρόπο τους τον... σπρώχνουν στον Ολυμπιακό. “Σύμμαχος” φυσικά είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική προοπτική για την καριέρα του.

Τι ακριβώς ισχύει; Πράγματι, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στη λίστα τους τον Ράντονιτς, τον έχουν περάσει από... κόσκινο, θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού του Μαρτίνς, ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχουν άλλοι.

Ο Ράντονιτς δεν είναι στις βασικές επιλογές και αυτό το γνωρίζει ο μάνατζέρ του που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν τυχόν δεν προχωρήσει ο Ολυμπιακός έναν εκ των Μπουφάλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ενκουντού (σ.σ. έχει πολύ καλή πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας) ή Μπρούμα, τότε ο Σέρβος έχει τις πιθανότητές του, από τη στιγμή που η Μαρσέιγ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιδιώκουν έναν τέτοιο “γάμο”.

Υπομονή λοιπόν... Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν πρώτα τα περιθώρια για τους παίκτες που γράψαμε παραπάνω και μετά θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για τον Ράντονιτς ή κάποιον άλλον. Βλέπετε, μαζί με τον Ράντονιτς είναι και άλλοι εξτρέμ που εξετάζονται από τους “ερυθρόλευκους” και είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο με τον Σέρβο.