Μαρσέιγ για Ράντονιτς: «Έχει συμβόλαιο και είναι στα πλάνα μας»

Ο γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος ενδιαφέρει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό.

Μαρσέιγ για Ράντονιτς: «Έχει συμβόλαιο και είναι στα πλάνα μας»

Μήνυμα σχετικά με την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς έστειλε ο Πάμπλο Λονγκόρια της Μαρσέιγ, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, καθώς ενδιαφέρεται μεταγραφικά για τον Σέρβο εξτρέμ.

«Ναι μεν, αλλά...» με Ολυμπιακό και Ράντονιτς

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της γαλλικής ομάδας Λουίς Ενρίκε, ο γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ προχώρησε σε διευκρινίσεις για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή:

«Πρέπει να πω ότι αναφορικά με τον Νεμάνια, είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο και ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση. Βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιείται τακτικά.

Όταν παίζει, μας δίνει σημαντικά στοιχεία στο γήπεδο, όπως η ταχύτητα. Ναι, η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με πράγματα που διάβασα.

Δεν είναι ένας παίκτης στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση, δεν είναι κάποιος που πρέπει να αποχωρήσει με κάθε κόστος από τον σύλλογο».