Μπρούνο: «Δεν με πειράζει σε ποια θέση θα παίζω- Σπουδαίος ο Ραφίνια»

Ο Μπρούνο, μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική της Super League, για τον Ραφίνια, τη νέα του θέση και την Ομόνοια.

Μπρούνο: «Δεν με πειράζει σε ποια θέση θα παίζω- Σπουδαίος ο Ραφίνια»

Για τη νέα του θέση, ως δεξί μπακ, τη συνύπαρξη με τον Ραφίνια, τον οποίο θαύμαζε από την τηλεόραση και τώρα είναι συμπαίκτες, αλλά και τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, μίλησε ο Μπρούνο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» με τους... συνήθεις υπόπτους! (highlights)

Αναλυτικά ο Μπρούνο επισήμανε στη NOVA για:

Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Προσπαθήσαμε και στο α' μέρος να έχουμε πιο καλό ρυθμό. Δεν ήμασταν κακοί απλά βελτιωθήκαμε στο β' μέρος, σκοράραμε και νικήσαμε».

Τις αλλαγές του προπονητή: «Νομίζω πως η ομάδα προσπάθησε με πολλούς τρόπους. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε και όχι το πώς».

Μαρτίνς: «Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε»! (vid)

Τη θέση του ακραίου μπακ: «Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν με πειράζει που θα παίζω. Έπαιξα σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου αλλά είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Είμαι ευτυχής να βοηθάω όπου και να παίζω».

Τον Ραφίνια: «Ναι είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ένας σπουδαίος παίκτης που τον έβλεπα από την τηλεόραση. Ήταν υπέροχο που έστω και για λίγα λεπτά έπαιξα μαζί του. Που συνυπήρξα».

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: Τα highlights του αγώνα

Τον αγώνα με την Ομόνοια: «Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Πάμε για να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα και πάμε για τη νίκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας