Μαρτίνς: «Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε»! (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική της Super League, για το άγχος που είχαν οι παίκτες του, αλλά και τους Κάιπερς και Μπρούνο.

Μαρτίνς: «Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε»! (vid)

Στο άγχος και όχι στην χαλαρότητα που υπήρχε σε προηγούμενο ματς, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: Τα highlights του αγώνα

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην εικόνα των παικτών του στο δεύτερο μέρος, ενώ μίλησε και για τον Κάιπερς που ξεκίνησε στην 11άδα, καθώς επίσης και τον Μπρούνο που παίζει δεξί μπακ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA για:

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια».

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» με τους... συνήθεις υπόπτους! (highlights)

Τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς: «Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει».

Τον Κάιπερς: «Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει σήμερα. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον».

Τον Μπρούνο για δεξιό μπακ: «Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας