«Ο Βέρντε έφτασε Ιταλία και ανακοινώνεται από την Σπέτσια»

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο ο 24χρονος εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρώνει τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Σπέτσια

«Ο Βέρντε έφτασε Ιταλία και ανακοινώνεται από την Σπέτσια»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια με τον Ιταλό επιθετικό να είναι ήδη στη γειτονική χώρα.

Έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις, ΑΕΚ και Σπέτσια έδωσαν τα χέρια για τον δανεισμό του 24χρονου εξτρέμ στην ιταλική ομάδα με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021.

Με δανεισμό, τελικά, ο Βέρντε στην Σπέτσια!

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Λούκα Ντι Μάρτζιο, ο Βέρντε βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις μέσα στην ημέρα και μετά να υπογράψει το συμβόλαιο του.

«Ο Ντανιέλε Βέρντε έφτασε στην πόλη σήμερα, μετά θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα πάρει 500 χιλ. ευρώ για τον δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ (με τη Σπέτσια να καλύπτει και το συμβόλαιό του) και άλλα 600 χιλ. ευρώ αν ενεργοποιηθεί από την ιταλική ομάδα η οψιόν αγοράς του, κάτι που θα συμβεί υποχρεωτικά μένοντας στη Serie A.

Αν η Σπέτσια υποβιβαστεί, θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ζήτημα διαπραγμάτευσης, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο τέλος της σεζόν κι εφόσον βέβαια η ιταλική ομάδα έχει καταφέρει να πετύχει το στόχο της.