Με δανεισμό, τελικά, ο Βέρντε στην Σπέτσια!

Αντί για αγορά του Ντανιέλε Βέρντε από την Σπέτσια, που αρχικά είχε συμφωνηθεί με την ΑΕΚ, τελικά ο 24χρονος εξτρέμ επιστρέφει στην πατρίδα του  με δανεισμό και οψιόν αγοράς, υποχρεωτική, εφόσον η νέα ομάδα του παραμείνει στην Serie A

Με δανεισμό, τελικά, ο Βέρντε στην Σπέτσια!

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Ντανιέλε Βέρντε που εξελίχθηκε τελικά σε μεγάλο σίριαλ.

Έτσι, ενώ ο παίκτης την Τρίτη είχε συμφωνηθεί να φύγει για την Σπέτσια με κανονική μεταγραφή που θα απέφερε 400.000 ευρώ άμεσα και περισσότερα από 600.000 το προσεχές καλοκαίρι, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στη λύση της αρχικής τους επαφής για δανεισμό με οψιόν αγοράς!

Ο 24χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός παραχωρείται με την μορφή του δανεισμού κι η «Ένωση» θα λάβει 500.000 ευρώ, ενώ η ιταλική ομάδα είναι υποχρεωμένη βάσει ρήτρας εάν μείνει στη Serie A να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2021 αντί 600.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που η Σπέτσια δεν καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σε νέα βάση.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» απαλλάσσεται και από το συμβόλαιο του Βέρντε που προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε φάση ανταλλαγής εγγράφων και μάλλον κάπου εδώ το σίριαλ του Ναπολιτάνου εξτρέμ (που πέρσι αποκτήθηκε περί το 1 εκ. ευρώ από την Ρόμα) ρίχνει τέλους