Ραντζέλοβιτς: Αν έχεις πείσμα διάβαινε

Η εμφάνιση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ομόνοια αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τους «ερυθρόλευκους». 

Ραντζέλοβιτς: Αν έχεις πείσμα διάβαινε

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Ομόνοια και πλέον κρατά στα χέρια του το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Aπέναντι στους Κύπριους η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας του αντιπάλου, ωστόσο οι δύο αλλαγές του Πορτογάλου προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξαν τον δρόμο προς την κατάκτηση της νίκης.

Ο ερχομός των Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί άλλαξε άρδην την εικόνα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι χάρη στη συνεισφορά τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 και να πάνε με αέρα σιγουριάς στη ρεβάνς της Τρίτης (29/9).

Ειδικά η εμφάνιση του Σέρβου εξτρέμ απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της ομάδας του Πειραιά να τον αποκτήσει μιας και έχει καταφέρει να δηλώσει παρών όποτε χρειαστεί. Το πείσμα του νεαρού ήταν άλλωστε αυτό που έδωσε τη δυνατότητα στους νταμπλούχους Ελλάδας να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Ομόνοιας και να ανοίξουν το σκορ.

Ωστόσο η απόδοση του Ραντζέλοβιτς στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα και αυτό γιατί ο Σέρβος κατάφερε και πάλι να πρωταγωνιστήσει στα playoffs του Champions League όπως και την περασμένη σεζόν. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» με δύο δικά του γκολ επικράτησαν της Κράσνονταρ στο Φάληρο με 4-0 κλειδώνοντας την πρόκριση τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και στο περσινό πρωτάθλημα, αφού χάρη στην ευφυΐα του οι Πειραιώτες βρήκαν και πάλι γκολ σε μία ανύποπτη φάση απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς του Ραντζέλοβιτς αποτελεί σημαντικό προτέρημα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό, κάτι που γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά βγάζοντας έναν ακόμα άσο από το μανίκι του.