Παίζει και στο Μπεσίκτας-Ρίο Άβε ο Ματέους Ρέις!

Ο Ματέους Ρέις, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα ταξιδέψει κανονικά στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Μπεσίκτας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Παίζει και στο Μπεσίκτας-Ρίο Άβε ο Ματέους Ρέις!

«Μύλος» με τον Ματέους Ρέις, έναν παίκτη με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει, αλλά ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με την Ρίο Άβε, μολονότι φαινόταν ότι απέμεναν κάποιες μικρολεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος δήλωσε την Τρίτη (22/9) ότι δεν έχει κλείσει πουθενά ο Ματέους Ρέις και πώς είναι σε συζητήσεις μεταξύ άλλων και με την Πόρτο, προκαλώντας έναν... κακό χαμό για το αν έχει «ναυαγήσει» ή όχι η υπόθεση για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε μπλέκει και την Πόρτο για Ματέους Ρέις!

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία επέμεναν και χθες ότι ο Ματέους Ρέις πιέζει τη Ρίο Άβε να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτό που ισχύει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα ταξιδέψει κανονικά στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να βοηθήσει τον πορτογαλικό σύλλογο στο ματς με την Μπεσίκτας την Πέμπτη (24/9) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά το Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Ρίο Άβε, ο Ματέους Ρέις θα αγωνιστεί και κόντρα στην Μπεσίκτας και... βλέπουμε αν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι ή όχι με τον πορτογαλικό σύλλογο. Δεν έχουν μείνει πλέον και πολλές μέρες. Μέχρι την επόμενη Τετάρτη (30/9) θα έχουν λυθεί όλες οι απορίες.