Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε μπλέκει και την Πόρτο για Ματέους Ρέις!

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος είπε, ότι ο Ματέους Ρέις που έχει συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά και πώς είναι σε επαφές και με την Πόρτο.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε μπλέκει και την Πόρτο για Ματέους Ρέις!

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του Ματέους Ρέις και να σπάσει τα... νεύρα του Ολυμπιακού ή όντως έχει μπει σφήνα η Πόρτο;

Την απάντηση θα την γνωρίζουμε σε μερικές μέρες... Αυτό που ξέραμε μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (21/9), ήταν ότι ο Βραζιλιάνος μπακ που τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο, πίεζε την Ρίο Άβε να δεχτεί την προσφορά των νταμπλούχων Ελλάδας και να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Μάλιστα, φαινόταν ότι απέμεναν κάποιες μικρές λεπτομέρειες στις συζητήσεις της Ρίο Άβε με τον Ολυμπιακό, αλλά ήρθε την Τρίτη (22/9) ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος είπε τα εξής: “Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι. Ο Ματέους Ρέις είναι ένας παίκτης εξαιρετικής ποιότητας, ο οποίος είχε μεγάλη πρόοδο και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Μεταξύ άλλων η Πόρτο έχει κάνει κάποιες επαφές μαζί μας. Όπως είπα, θέλουμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μας για να κάνουμε μια καλή σεζόν. Όταν εμφανιστεί μια πρόταση που θα μας αναγκάσει να την σκεφτούμε, τότε θα την εξετάσουμε σοβαρά".

Παρά τα όσα είπε πάντως ο πρόεδρος της Ρίο Άβε περί “σφήνας” της Πόρτο, οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον παίκτη, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για τρία χρόνια και είχε μπει πλέον στις τελικές συζητήσεις με την Ρίο Άβε ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.