Προτιμάει Ευρώπη και όχι Σαουδική Αραβία ο Ενκουντού

Οι Σαουδάραβες φέρεται να είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν 5 εκατομμύρια ευρώ στην Μπεσίκτας για τον Ενκουντού, αλλά ο παίκτης προτιμάει ξεκάθαρα την Ευρώπη, βλέποντας πολύ ζεστά την προοπτική του Ολυμπιακού.

Προτιμάει Ευρώπη και όχι Σαουδική Αραβία ο Ενκουντού

Στο “ΦΩΣ” της Δευτέρας (21/9) υπάρχει πλήρης ανάλυση στο τι ακριβώς ισχύει με τον Ενκουντού, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ μαζί με τον Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον.

Συγκεκριμένα, αυτό που αναφέρεται είναι ότι στην Μπεσίκτας έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και η πρόθεση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να καταθέσει προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Ενκουντού.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, σημαντικότατο ρόλο εμφανίζεται να παίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν “ψήνεται” με την προοπτική της Σαουδική Αραβία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από ρεπορτάζ στην Τουρκία την Δευτέρα (21/9).

Προτεραιότητα του Ενκουντού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, από τη στιγμή που στην Μπεσίκτας στο πλαίσιο μείωσης του μπάτζετ που κάνουν, θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει μεταξύ άλλων να του προσφέρει και τη συμμετοχή στο Champions League, κάτι που φυσικά ενδιαφέρει τον 25χρονο Γάλλο εξτρέμ.