Χολέμπας: «Δεν νιώθω μεγάλος παρά τα 36 μου»

Ο Χοσέ Χολέμπας επανεμφανίστηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Χολέμπας: «Δεν νιώθω μεγάλος παρά τα 36 μου»

Ο Χοσέ Χολέμπας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε την επανεμφάνιση του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο έμπειρος μπακ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αρχικά τόνισε πως ένιωσε υπέροχα παίζοντας ξανά στο φαληρικό γήπεδο. «Είναι αλήθεια ότι πάντα ήξερα ότι είναι πολύ ωραία εδώ, αλλά σήμερα ένιωσα υπέροχα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και κερδίσαμε το παιχνίδι», είπε και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Λες και ήμουν χθες στον Ολυμπιακό. Εδώ είναι μία οικογένεια, όλοι με έχουν αγκαλιάσει και αυτό με βοηθάει για να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Όσον αφορά στο γεγονός πως το ματς διεξήχθη χωρίς κόσμο είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχουν λείψει οι φίλαθλοί μας, οι τρελοί φίλαθλοί μας. Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Όλοι οι αντίπαλοι που έρχονται εδώ να παίξουν, βλέπουν τη διαφορά», ανέφερε και στη συνέχεια τόνισε: «Δεν κάναμε άσχημο παιχνίδι. Επρεπε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να παίξουμε ενωμένα, να είμαστε εκεί και να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Ας είμαστε λίγο επιεικείς, δεν ήταν κακό ματς. Κάποια ματς ήταν καινούρια και έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Νομίζω ότι δεν ήμασταν κακοί».

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και όσοι με ξέρουν, το γνωρίζουν αυτό. Θέλω να είμαι παρών στους ομίλους, να βοηθάω τα νεότερα παιδιά και να βελτιώνω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρόλο που είμαι 36 ετών, δεν νιώθω μεγάλος. Πάντα έχω όρεξη να βελτιώνομαι. Δεν έχω αλλάξει κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, παραμένω ο ίδιος».