Ολυμπιακός: Μπάσιμο της Φιορεντίνα για Καμαρά

Η Φιορεντίνα έχει βάλει στο… μάτι τον Μαντί Καμαρά, αλλά ο Ολυμπιακός για να συζητήσει για τον βασικό του χαφ θέλει 20 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός: Μπάσιμο της Φιορεντίνα για Καμαρά

Είναι λογικό με τα παιχνίδια που έχει κάνει να παρατηρείται κινητικότητα γύρω από το όνομα του. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά για τον οποίο σας γράψαμε και χθες ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ και με τον οποίο ήδη ασχολούνται αρκετοί σύλλογοι.

Ολυμπιακός: Πολιορκείται ο Καμαρά, αλλά…

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει κάτι επίσημο, ενώ δεν έχει και σκοπό να ενδώσει τόσο εύκολα στις ορέξεις καμίας ευρωπαϊκής ομάδας. Οι Πειραιώτες παίρνουν τα μέτρα τους προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο πως θα έρθει μία μεγάλη πρόταση στην οποία δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μαντί Καμαρά είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί τονίζουν πως δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, αλλά οι "Βιόλα" έχουν πρόθεση να την καταθέσουν σύντομα προκειμένου να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά.

Πάντως, το γράψαμε και χθες στο fosonline.gr ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει τόσο εύκολα τον Μαντί Καμαρά. Οι Πειραιώτες έχοντας δώσει παίκτες με αρκετά μεγάλα ποσά δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τόσο εύκολα τον βασικό τους χαφ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας μία πρόταση, η οποία θα είναι ύψους 20 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα έχει ως βάση ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει την κουβέντα για τον Μαντί Καμαρά.