Ολυμπιακός: Πολιορκείται ο Καμαρά, αλλά…

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, αλλά στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να υποκύψουν εύκολα.

Ολυμπιακός: Πολιορκείται ο Καμαρά, αλλά…

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στον τελικό με την ΑΕΚ ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός έχει κάνει ένα εκπληκτικό ματς με συμμετοχή στο γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και σε άλλες καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Οι μετοχές του 23χρονου χαφ έχουν ανέβει κατακόρυφα και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για έναν μέσο που κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Η φημολογία πως θα έρθει πρόταση για τον Καμαρά είναι όλο και πιο έντονη αν και μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος αυτό το σίριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια.

Για τον Μαντί Καμαρά λέγεται εδώ και πολλές εβδομάδες πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ιταλία. Αυτό ακόμη δεν έχει μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση. Στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο, αλλά η αίσθηση που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή είναι πως αυτό θα συμβεί έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Θα ήταν ιδανικό για τους πρωταθλητές και τον Πέδρο Μαρτίνς να μη φύγει ο παίκτης. Από την άλλη δεν πρόκειται να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης ενός από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές τους με 10 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχοντας κάνει μεγάλες πωλήσεις δεν σκοπεύει να δώσει με τόσα χρήματα τον Καμαρά. Τον κοστολογεί πάνω από 20 εκατ. ευρώ, αλλά όλα αυτά θα φανού ανάλογα και από τους ενδιαφερόμενους που θα εμφανιστούν.