Το τεστ του Σα ενόψει των play off του Champions League

Ο Ζοσέ Σα έχει βγάλει τον νάρθηκα και εντός της εβδομάδας θα δοκιμάσει το χέρι του για να δει, αν μπορεί να βοηθήσει στα play off του Champions League με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια.

Το τεστ του Σα ενόψει των play off του Champions League

Ο Ζοσέ Σα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα παρουσίας στην Πορτογαλία, όπου έκανε το βασικό στάδιο της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στο χέρι.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έχει βγάλει τον νάρθηκα και πλέον βρίσκεται σε μία διαδικασία να επιστρέψει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και κατ’ επέκταση να βοηθήσει και στα επίσημα ματς που ακολουθούν.

Προς το παρόν δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή (18/9) στο Καραϊσκάκη. Ο Τζολάκης τα πήγε μια χαρά στον τελικό και δεν αποκλείεται να τον δούμε και κόντρα στους αρκάδες. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του Κρίστινσον, αλλά ίσως ο Μαρτίνς θέλει να ανταμείψει τον Τζολάκη για την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ.

Μικρή σημασία βέβαια έχει πλέον το ποιος θα παίξει εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Το θέμα είναι πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει ο Ζοσέ Σα. Αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

Ο αρχικός του στόχος φυσικά ήταν να προλάβει τα play off του Champions League (το πρώτο ματς είναι 22-23 Σεπτεμβρίου). Θα το παλέψει, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μαρτίνς θα τον έχει σίγουρα στη διάθεσή του σε μία εβδομάδα. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες από την εικόνα που θα παρουσιάσει στον Ρέντη.

Για την ώρα, οι Τζολάκης και Κρίστινσον είναι εκείνοι που έχουν το προβάδισμα... Ο Σα όμως είναι αποφασισμένος και κυρίως αισιόδοξος ότι θα προλάβει. Ίδωμεν!