«Όχι» της Μπειτάρ στην ΑΕΚ για τον Γκαρσία

Η ΑΕΚ πρόσφερε στην Μπεϊτάρ 1,5 εκ ευρώ για τον 22χχρονο μεσοεπιθετικό Λιβάι Γκαρσία, αλλά πήρε αρνητική απάντηση

«Όχι» της Μπειτάρ στην ΑΕΚ για τον Γκαρσία

Αρνητική τροπή πήρε η προσπάθεια της ΑΕΚ να πείσει τη διοίκηση της Μπεϊτάρ για να της παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Οι «κιτρινόμαυροι», έκαναν πρόταση στην Ισραηλινή ομάδα για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, που ξεπερνούσε το 1.5 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση, η οποία περιλαμβάνει επίσης και κάποιο ποσοστό συνιδιοκτησίας του παίκτη.

Η συγκεκριμένη πρόταση, όμως, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, δεν ικανοποίησε την Μπειτάρ και η απάντηση που έδωσε ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ ήταν αρνητική.

Η ΑΕΚ έκανε την κίνησή της, αλλά τα χρήματα που προσέφερε δεν ικανοποίησαν την Μπεϊτάρ, που ζητάει περισσότερα για να παραχωρήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Στο… ραντάρ του Καρέρα ο Λιβάι Γκαρσία (vid)

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, πάντως, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να επιστρέψει τις επόμενες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση, με στόχο να πείσει τον σύλλογο του Ισραήλ να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία και ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην «Ένωση».

«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν κάνει πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία» (vid)

Ο Γκαρσία που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ολλανδία και έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε αστέρι του Ολλανδικού πρωταθλήματος έμεινε στάσιμος και σε ηλικία 20 ετών πήγε στο Ισραήλ όπου ιδίως την δεύτερη σεζόν με την Μπεϊτάρ έκανε τρομερά πράγματα και μπήκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων.

Στην Ολλανδία έπαιζε κυρίως αριστερό εξτρέμ και φορ. Η ΑΕΚ τον θέλει για δεξιά για να φτιάξει τριπλέτα Γκαρσία, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Μάλιστα η κίνηση αυτή της ΑΕΚ Εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αναπληρώσει το κενό του Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπέτσια.

«Πολύ κοντά στη Σπέτσια ο Βέρντε» (pic)

Για το λόγο αυτό ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, ώστε να ενισχυθεί έγκαιρα η ομάδα.