«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν κάνει πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία» (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είναι δύο ομάδες που έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για τον Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

«Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν κάνει πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία» (vid)

Ο Ολυμπιακός αναζητεί ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του και συνεχώς προκύπτουν νέα ονόματα. Ένα από αυτά ήρθε από το Ισραήλ και πρόκειται για τον Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο 22χρονος εξτρέμ που κατάγεται από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «One.co.il» βάζει στο κόλπο της διεκδίκησης τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ.

Στο Ισραήλ, μάλιστα αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημη πρόταση για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς η ΑΕΚ προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός λιγότερα για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση, αφού το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Μπεϊτάρ, ενώ το άλλο 50% ανήκει στους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή. Επομένως κάπου υπάρχει κενό στα όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί, αφού είναι λίγο περίεργο να έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ για το 70% ενός παίκτη που τα δικαιώματα του είναι μοιρασμένα σε δύο πλευρές.

Δείτε ποιος είναι ο Λιβάι Γκαρσία…