Στο… ραντάρ του Καρέρα ο Λιβάι Γκαρσία (vid)

Ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο Λιβάι Γκαρσία είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του προπονητή της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα.

Στο… ραντάρ του Καρέρα ο Λιβάι Γκαρσία (vid)

Η ΑΕΚ προσπαθεί να προχωρήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού και να ενισχυθεί στα εξτρέμ.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι αυτή του Λιβάι Γκαρσία.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο είναι στη λίστα του Μάσιμο Καρέρα και μάλιστα αρκετά ψηλά.

Αν και οι απαιτήσεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι πολύ υψηλές, καθώς αγγίζουν τα 2 εκ. ευρώ, η ΑΕΚ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα, προφανώς έχοντας ως «όπλο» τη σημαντική οικονομική ενίσχυση από την πώληση του Μάριου Οικονόμου αντί 1 εκ. ευρώ.

Ο Γκαρσία είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Δεν προχώρησε ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε η τότε η ομάδα του, Ιρόνι Κίριατ Σμόνα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν και προσπαθούν να τον φέρουν στα Σπάτα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 33 συμμετοχές με την Ισραηλινή ομάδα πετυχαίνοντας 6 γκολ, ενώ έβγαλε και 3 ασίστ στα συνολικά 2.496 λεπτά που έπαιξε.

Όσο για το αγωνιστικό του προφίλ, ο Γκαρσία μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα, αλλά ως δεξιός εξτρέμ, ενώ με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 24 συμμετοχές και δύο γκολ.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Άλκμααρ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Εξέλσιορ, Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και την Μπεϊτάρ στην οποία ανήκει από την 1η Ιουλίου του 2019 και μέχρι το καλοκαίρι του 2022.