ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς για να υπογράψει

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Άντριγια Ζίβκοβιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς για να υπογράψει

Η μεταγραφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με της διοίκηση του «Δικεφάλου», καθώς στη Θεσσαλονίκη ήρθε και ο πατέρας του, Γιόβιτσα, που αποτελεί τον εκπρόσωπό του.

Οι δύο άνδρες το μεσημέρι έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε ο παίκτης να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ (vid)

Συγκεκριμένα ο Ζίβκοβιτς μετά την άφιξη του στη συμπρωτεύουσα, θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και πρώτα από όλα, όπως είναι λογικό, θα υποβληθεί και σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός μάλιστα βρίσκεται οικογενειακώς στην πόλη, αφού μαζί του ήρθαν τόσο η μητέρα του, όσο και η κοπέλα του.

Στις 26 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, κατακτώντας με τους Πορτογάλους δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με συνολικό απολογισμό 88 εμφανίσεων, τεσσάρων γκολ και 17 ασίστ.

Είναι προϊόν των ακαδημιών της Παρτιζάν Βελιγραδίου, πραγματοποίησε το 2013 το ντεμπούτο του και κατέγραψε συνολικά 93 συμμετοχές, 24 γκολ και 17 ασίστ μέχρι το 2016 που τον απέκτησαν οι «αετοί» της Λισαβόνας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και μετράει 17 συμμετοχές ενώ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την U20 της χώρας του το 2015.