Κοντά σε συμφωνία με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός Άντριγια Ζίβκοβιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Κοντά σε συμφωνία με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ (vid)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άντριγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον παίκτη να ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Αρχικά τα ΜΜΕ της Σερβίας έκαναν λόγο για συζητήσεις του «Δικεφάλου» με τον 24χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, ενώ στη συνέχεια αξιωματούχοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν τις επαφές.

Πρόκειται για μια περίπτωση αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο παίκτης στις 26 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, κατακτώντας με τους Πορτογάλους δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με συνολικό απολογισμό 88 εμφανίσεων, τεσσάρων γκολ και 17 ασίστ.

Είναι προϊόν των ακαδημιών της Παρτιζάν Βελιγραδίου, πραγματοποίησε το 2013 το ντεμπούτο του και κατέγραψε συνολικά 93 συμμετοχές, 24 γκολ και 17 ασίστ μέχρι το 2016 που τον απέκτησαν οι «αετοί» της Λισαβόνας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και μετράει 17 συμμετοχές ενώ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την U20 της χώρας του το 2015.

Ο Σέρβος ετοιμάζει βαλίτσες για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να γίνει η τρίτη μεταγραφή του «Δικεφάλου» αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν φτάσει στο σημείο των τελικών επαφών και των υπογραφών και ο Ζίβκοβιτς έρχεται για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.