Ολυμπιακός: Προπόνηση σε δύο γκρουπ και με απουσίες

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τρίτης με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Προπόνηση σε δύο γκρουπ και με απουσίες

Τη Δευτέρα το απόγευμα ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμές στην ενδεκάδα του και σίγουρα έβγαλε πολλά συμπεράσματα γι’ αρκετά θέμα που είχε στο μυαλό του.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το Champions League συνεχίστηκε την Τρίτη με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Μία προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ.

Στο ένα γκρουπ ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο άλλο γκρουπ όλοι οι υπόλοιποι. Όσοι έπαιξαν κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου προπονήθηκαν κανονικά.

Κατά τα άλλα εκτός προπόνησης γι’ ακόμα μία ημέρα ήταν οι Σουντανί και Κούτρης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι Σεμέδο, Τζολάκης που έχουν βρεθεί θετικό στον κορονοϊό παραμένουν στα σπίτια τους. Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.