Πρώτη προπόνηση για Βάτερμαν και Διαμαντή στον ΟΦΗ

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, Μπόι Βάτερμαν και Απόστολος Διαμαντής, δούλεψαν πρώτη φορά με τη νέα τους ομάδα στην προπόνηση της Δευτέρας 24/8.

Πρώτη προπόνηση για Βάτερμαν και Διαμαντή στον ΟΦΗ

Την πρώτη τους προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλείου, Μπόι Βάτερμαν και Απόστολος Διαμαντής.

Κανονικά προπονήθηκε επίσης ο Δημήτρης Σωτηρίου. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μία ακόμα ημέρα ο Χουάν Νέιρα, ενώ ο Φελίπε Σόουζα συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Τέλος, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ΠΑΕ ακολούθησαν ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, ενώ μετά δούλεψαν στις μεταβιβάσεις, εκτέλεσαν αερόβιο πρόγραμμα και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (25/8), στις 8:00 το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας οι «μελανόλευκοι» θα αναχωρήσουν από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα, όπου θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.