Τα τατουάζ του Ραφίνια και η πρόκληση του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ραφίνια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και τόνισε πως ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια.

Τα τατουάζ του Ραφίνια και η πρόκληση του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ραφίνια είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στη χώρα μας με μεγάλη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο 35χρονος μπακ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μίλησε στο Olympiacos TV και τόνισε πως ήρθε στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρα και θέλει να θριαμβεύσει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα έδειξε και τα τατουάζ που έχει στο μπράτσο του και όπως είπε θέλει σε αυτά τα τρόπαια να προσθέσει και ένα με τον Ολυμπιακό.

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα για να παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας κι ελπίζω να μπορέσω να θριαμβεύσω κι εδώ με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ονειρευόμαστε, αυτός που δεν ονειρεύεται δεν έχει φιλοδοξίες. Ονειρεύομαι και βρίσκομαι εδώ για να κατακτήσω νέα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Οι καλύτερες στιγμές πάντα είναι αυτές που θα έρθουν. Επίσης, ελπίζω και εδώ να κερδίσω τίτλους για να σημαδέψω στο δέρμα μου μία κατάκτηση με τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραφίνια.

Διαβάστε ακόμα:

Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ραφίνια (pics)

Το «Ολυμπιακάρα» του Ραφίνια στο εντυπωσιακό βίντεο (vid)

Ραφίνια: «Τίτλους και στον Ολυμπιακό»!